Kantoren

Ben jij op zoek naar een eigen kantoorruimte in Meppel? We hebben genoeg mogelijkheden! Ons pand bestaat uit twee verdiepingen en heeft kantoorruimtes (we noemen ze ‘offices’) van verschillende groottes. De ruimte mag je inrichten zoals jij wilt en je krijgt een sleutel zodat je het pand altijd in kunt. Als je een kantoor huurt word je ook een van onze vaste ‘b’woners’!

Kantoorruimte Meppel: extra’s

Maar een eigen ruimte is niet alles. Bij de huurprijs is parkeerruimte, koffie & thee, schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimtes en een aanspreekpunt in de centrale hal inbegrepen. Zo kan jouw bezoek altijd de auto kwijt en wordt hij of zij netjes te woord gestaan bij binnenkomst door iemand van onze Service Desk.

Ik zoek een kantoorruimte in Meppel

bhome@work community

Het leuke van ons pand is dat er veel verschillende ondernemers gevestigd zijn. Een greep uit de branches/beroepen: werving & selectie, trainingbureau, (grafisch) ontwerper, marketingexpert, accountant, stress- & burn-out coach, traumacoach. En meer! We streven ernaar dat onze ondernemers elkaar opzoeken om te sparren, samen te werken of ‘gewoon’ gezellig samen te lunchen of te borrelen. Daarom hebben we regelmatig een bhome lunchtalk, waarbij een van onze ondernemers iets vertelt over zijn/haar business. De ‘Bier na 4’ waarbij we gezellig borrelen met elkaar. En de bhome Academy, waarbij ook sprekers van buitenaf iets komen vertellen.

Over bhome@work

Het pand waarin we gevestigd zijn, ligt aan de Zomerdijk in Meppel en was vroeger een uitgeverij: Edu’Actief (later Boom Uitgevers). Dit maakt dat we niet alleen kantoorruimtes (offices) hebben, maar ook een enorme distributiehal. In deze hal, de stadswerkplaats, zijn ruimtes gemaakt voor o.a. vakmensen en creatieve ondernemers. Meer over hoe bhome@work tot stand is gekomen.

Ik ben geïnteresseerd in een kantoorruimte in Meppel