Stadswerkplaats

Vers van de pers! Bijna letterlijk, want in de oude distributiehal van een vroegere uitgeverij is een stadswerkplaats voor Meppel gerealiseerd. Een creatieve broedplaats beschikbaar voor ambachtslieden, kunstenaars, technici, creatieve ondernemers, start-ups en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Creatieve ruimtes voor de makers

Met alleen maar gerecyclede materialen (waaronder letterbakken) is er hard gewerkt om 25 creatieve, bijzondere en toffe werkruimtes in Meppel te maken. Inmiddels zich hier o.a. een koffiebranderij, een kunstschilder, een gitarenbouwer, een maker van sensorisch speelgoed en een bedrijf dat zonnepanelen op maat maakt, gevestigd. Er zijn nog ruimtes en lesruimtes beschikbaar voor andere (creatieve) ondernemers. De huurprijs start vanaf €200,-

Ik ben geïnteresseerd in de stadswerkplaats Meppel

Stadswerkplaats: onderdeel van bhome@work

De Stadswerkplaats is onderdeel van bhome@work aan de Zomerdijk in Meppel. In dit pand – het pand van het oude Edu’Actief’ – kun je kantoor, bedrijfsruimte, atelier of leslokaal huren, flexwerken en vergaderen. Huur je een ruimte in de Stadswerkplaats dan maak je gebruik van alle faciliteiten die bhome@work biedt: parkeerruimte, koffie & thee, een centrale hal waar bezoek wordt ontvangen en schoonmaak van de gezamenlijke ruimtes. Uiteraard profiteer je ook van onze gezellige community waarin ondernemers met elkaar sparren, samenwerken en lunchen of borrelen. Meer weten hoe bhome@work ooit begon?

Contact over de stadswerkplaats Meppel

Stadswerkplaats

En fijne plek waar je 24/7 terecht kan om te werken, elkaar te inspireren en te ontmoeten.

Jouw werkplek kan je conform het concept van onze stadswerkplaats, naar eigen inzicht inrichten met gerecyclede en duurzame materialen.

Vanaf 200€ p/m